неделя, 29 януари 2012 г.

Гривна -вариант в златисто


събота, 14 януари 2012 г.

Гривна-отново техника"квадратен шнур"
петък, 6 януари 2012 г.

Come incastonare un cristallo Swarovski quadrato con perline - Anello co...